a

E-commerce i botiga on-line

Adaptem el teu negoci a les noves tecnologíes. Entra en el món del comerç electrònic i arriba a tots els clients possibles. Combinant la potència de les eines d’ICG (ICG Manager o FrontRetail) i les possibilitats de PrestaShop, desenvolupem la teva botiga on-line. Gestiona d’una forma eficient els articles i evita duplicar tasques de manteniment dels articles o ofertes.

Projectes a mida

Creem el teu projecte i convertim les teves idees tecnològiques en realitat. Dissenys personalitzats segons les teves necessitats. Els nostres tècnics disposen de les millors eines i coneixements per a crear el que tu has imaginat. També t’assessorarem per tal de que l’impacte visual de la teva web sigui el més gran possible i, d’aquesta manera, atraure el majon nombre possible de visitants.

a
a

Disseny multi-dispositiu

Dissenyem de tal manera que el resultat final sigui accessible i visible en qualsevol dispositiu. Des d’un navegador d’un ordinador, fins a un smartphone.

Mailing i comunicació

Adaptem i creem un entorn web que et permeti una comunicació més proactiva amb els teus clients. Des de enviaments de mailing, fins a fidelització. Et permetem disposar d’una eina que faciliti la comunicació amb els teus clients habituals o per captar-ne de nous. Arriba més lluny i amb més comoditat i expandeix el teu negoci.

a